تیزرینگ
تیزرینگ
۵ دلیل برای خریدن مچ‌بند به‌جای ساعت هوشمند

۵ دلیل برای خریدن مچ‌بند به‌جای ساعت هوشمند

۵ دلیل برای خریدن مچ‌بند به‌جای ساعت هوشمند

اگر به دنبال خرید یک مچ‌بند هوشمند برای پایش فعالیت‌های بدنی خود بوده باشید، به احتمال زیاد در جست‌و‌جوهای خود به ساعت هوشمند هم به‌عنوان ابزاری با فعالیت مشابه برخورده‌اید. در نتیجه، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که کدام یک از این دو گجت گزینه بهتری است و کدام یک ممکن است بهتر نیازهای شما را برآورده کند. بدیهی است که هر یک از این دو، یعنی. مچ‌بند و ساعت هوشمند، نقاط قوت و ضعف خود را دارد، اما آنچه در این مقاله به آن توجه داریم، بررسی دلایل خرید مچ بند هوشمند به جای ساعت است. چه برای آن دسته از کاربرانی که تازه شروع به کار با ابزارهای نظارت بر سلامت کرده‌اند و چه برای افراد با تجربه.

به گزارش وب سایت بلومبرگ، اولین ساعت های هوشمند در سال 2013 توسط سامسونگ، کوالکام و سونی ساخته و عرضه شدند. پس از آن شرکت های دیگری دست به تولید این گجت ها زدند که به دلیل سازگاری بالا با گوشی های هوشمند، به سرعت در بین مصرف کنندگان محبوب شد. همین امر در مورد مچ‌بند های هوشمند نیز صدق می کند که اگرچه سابقه طولانی تری دارند، اما به همان اندازه محبوب هستند و می توان گفت کاربردی هستند.

خوشبختانه این روزها بسیاری از شرکت هایی که گوشی های هوشمند تولید می کنند، ساعت های هوشمند و البته مچ بند هوشمند نیز تولید می کنند که یکی از آنها سامسونگ است. از نظر کیفیت، امکانات و محبوبیت، ساعت های هوشمند اپل در راس قرار دارند، اما دستبند هوشمند خاصی از این شرکت در بازار وجود ندارد. دستبندهای موجود اغلب ویژگی های یکسانی دارند و اگر تفاوتی بین آنها وجود داشته باشد بسیار ناچیز است. بنابراین در بیشتر مواقع مهم نیست که آن را از کدام برند معروف خریداری می کنید زیرا به تمام ویژگی های خوبی که نیاز دارید دسترسی خواهید داشت.

در ادامه به بررسی ۵ دلیلی می‌پردازیم که چرا کاربران باید خرید مچ‌بند هوشمند را به ساعت هوشمند ترجیح دهند.

مناسب برای تازه‌کارها

قبل از خرید گجتی برای ردیابی فعالیت بدنی و سلامتی خود، از خود بپرسید که چقدر تجربه و دانش در این زمینه دارید. البته این روزها افراد کمی هستند که نمی توانند در عرض چند روز کار با یک گجت هوشمند را یاد بگیرند، اما ساعت های هوشمند می توانند گزینه سخت تری برای شروع باشند. به همین دلیل است که برخی افراد ترجیح می دهند از محصولات ساده تری برای نظارت بر فعالیت خود استفاده کنند. اینجاست که مچ‌بند هوشمند وارد می شود تا کاربران را از سردرگمی نجات دهد.

معمولاً از نظر امکانات و قابلیت‌ها، ساعت‌های هوشمند می‌توانند بسیار غنی‌تر و در عین حال پیچیده‌تر از مچ‌بندها باشند. البته این مشکل برای آن دسته از کاربرانی که تجربه زیادی دارند و به عبارتی کاربران حرفه ای هستند بسیار خوشحال کننده است زیرا به دنبال ویژگی های مختلف هستند، اما برای یک مبتدی این ویژگی ها اغلب می تواند بی فایده یا حتی گاهی گیج کننده باشد. . به همین دلیل، بسیاری از عملکردها را می توان به جای عملی خسته کننده در نظر گرفت.

البته این بدان معنا نیست که قابلیت های یک مچ‌بند هوشمند همیشه ساده است. نه! گاهی اوقات این گجت ها می توانند گزینه های عملی بسیار خوبی را نیز در اختیار شما قرار دهند. به طور کلی تصور می شود که مچ بند ها گجت های ساده تری نسبت به ساعت های هوشمند هستند، که این نیز درست است. در رابطه با ویژگی های خوب مچ بند هوشمند می توان به جی پی اس تعبیه شده اشاره کرد که می توان گفت 90 درصد مچ بند ها به آن مجهز نیستند و کاربر مجبور است برای استفاده از آن گوشی را همراه داشته باشد. از آن اما فیت‌بیت Charge 4 یکی از اولین مچ‌بندهایی است که از GPS داخلی بهره می‌برد تا کاربر بتواند بدون نیاز به گوشی خود، وظایف خود را انجام دهد.

قیمت مناسب مچ‌بند در مقایسه با ساعت هوشمند

اگر مبتدی هستید یا به دنبال ورود به دنیای گجت های هوشمند هستید، به احتمال زیاد بودجه کمی دارید. بنابراین در اولین تلاش منطقی تر است که محصولی را انتخاب کنید که قیمت پایین تری داشته باشد. زیرا ممکن است تجربه استفاده از یک گجت پوشیدنی را دوست نداشته باشید و این سوال با کمک یک مچ بند تا حد زیادی روشن می شود.

بدیهی است که هیچ‌کس نمی‌خواهد برای اولین بار با استفاده از یک محصول، پول زیادی خرج کند تا به این نتیجه برسد که این ابزار نیازهای او را برآورده نمی‌کند. حتی اگر قبلاً تجربه استفاده از یک یا دو بار مچ بند هوشمند را داشته اید، ممکن است همچنان منطقی باشد که به سراغ گزینه ارزان تری بروید. مگر اینکه به این نتیجه رسیده باشید که به ویژگی ها و قابلیت های بیشتری در ساعت هوشمند خود نیاز دارید.

مچ بندهای هوشمند قیمت بسیار خوبی دارند. حتی بدون پرداخت نیمی از قیمت یک ساعت هوشمند معروف، می توانید یک مچ بند هوشمند از همان شرکتی تهیه کنید که یک دنیای کامل از ویژگی ها را ارائه می دهد. به عنوان مثال، گلکسی فیت یکی از بهترین دستبندهای موجود در سبد محصولات سامسونگ است که هم مقرون به صرفه است و هم به ویژگی های ضروری مانند نظارت بر فعالیت خودکار، نظارت بر ضربان قلب، نظارت بر خواب و … مجهز است. خبر خوب این است که با پرداخت هزینه کمتر، می توانید اکثر این ویژگی ها را در شیائومی می‌بند ۵ و ۴ هم داشته باشید.

قیمت مناسب مچ‌بند در مقایسه با ساعت هوشمند

طول عمر بیشتر باتری

بارها دیده‌ایم که برخی از ساعت‌های هوشمند یک یا دو روز عمر باتری دارند و این اصلا خوب نیست زیرا با فعالیت زیاد کاربر باید ساعت خود را برای استفاده بعدی کاملاً شارژ کند. دلیل این امر این است که ساعت های هوشمند دارای عملکردهای بیشتری هستند که به قدرت بیشتری نیاز دارند. هر چند این روزها این مشکل به عنوان مشکل بزرگی دیده نمی شود و تا حدودی حل شده است. با این حال، عمر باتری هنوز در هنگام خرید یک گجت هوشمند بسیار مهم است و به نظر می رسد این مچ بند هوشمند در این بخش بهتر است.

یکی از نقاط ضعف مچ بندهای هوشمند در مقایسه با ساعت‌های هوشمند، صفحه نمایش بسیار کوچک‌تر آن‌ها است، اما همین صفحه‌نمایش در مورد عمر باتری به نقطه قوت این گجت‌ها تبدیل می‌شود. مچ بندها آنقدر کوچک هستند که برای روشن شدن و روشن ماندن نیازی به انرژی زیادی ندارند. در نتیجه باتری انرژی زیادی مصرف نمی کند.

اکثر مچ بندها می توانند تا یک هفته با یک بار شارژ کاربران را همراهی کنند، اما ساعت های هوشمند اغلب پس از چند روز نیاز به شارژ مجدد دارند که انتخاب اولین مورد را برای آن دسته از کاربرانی که به عمر باتری اهمیت می دهند منطقی تر می کند.

به عنوان مثال فیت‌بیت Inspire 2 یکی از بهترین مچ بندهای موجود در بازار است که تنها با یک بار شارژ می تواند به مدت 10 روز کاربران را همراهی کند. هیچ نگرانی هم از بابت درآوردن مداوم گجت و منتظر ماندن برای شارژ دوباره‌ی آن برای کاربران پیش نخواهد آمد. این ویژگی خوب مچ بند هوشمند برای کاربرانی که دائماً بیرون از خانه کار می کنند و می خواهند گجت هوشمندشان همیشه در دستشان باشد بسیار مفید است.

طراحی جمع و جور و وزن کم

اگر فکر می کنید از آن دسته افرادی هستید که طراحی بزرگ و وزن نسبتاً سنگین ساعت های هوشمند را دوست ندارید، خبر خوب این است که جایگزین خوبی برای این محصولات وجود دارد و آن مچ‌بند های هوشمند است. بسیاری از مچ‌بند ها به دلیل اندازه کوچک و وزن سبکی که دارند، به کاربر این امکان را می دهند که آنها را به عنوان یک وسیله جانبی نه تنها روی مچ دست، بلکه به عنوان مثال روی لباس خود قرار دهد.

نکته جالب این است که حتی اگر آنها را روی دست خود ببندید، پس از مدتی فراموش خواهید کرد که چیزی روی مچ دست شما وجود دارد زیرا اندازه و وزن آنها بسیار کوچک است. دیده می شود که بسیاری از افراد این محصول را در کنار ساعت روی مچ خود قرار می دهند بدون اینکه وزنی در دستان خود احساس کنند. این موضوع به ویژه برای افرادی که فعالیت بدنی سنگینی انجام می دهند بسیار مهم است، زیرا بر خلاف ساعت های هوشمند، مچ بند احساس راحتی بسیار بیشتری به کاربر می دهد.

یکی دیگر از مزیت های این گجت ها، بند های قابل جدا شدن است. البته ساعت های هوشمند نیز چنین گزینه ای را در اختیار کاربر قرار می دهند، اما معمولاً مچ بند ها در این موارد تنوع بیشتری دارند و قیمت بند کناری آن ها بسیار کمتر است. از  بندهای ورزشی گرفته تا  بندهای مهمانی و بسیاری موقعیت‌های دیگر، تنوع مچ‌بندها بسیار گسترده است. به عنوان مثال، زمانی که برای دویدن می روید، می توانید یک بند سیلیکونی سبک انتخاب کنید یا اگر به یک جلسه رسمی می روید، از یک بند استیل ضد زنگ استفاده کنید.

طراحی جمع و جور و وزن کم

مناسب برای پایش اکثر فعالیت‌های بدنی

همانطور که قبلا ذکر شد، مچ بند ها از فعالیت های بدنی ساده و در عین حال کاربردی پشتیبانی می کنند. به همین دلیل است که وقتی برای اولین بار از این ویجت ها استفاده می کنید، اصلاً اشتباه نمی کنید. البته داشتن محصولی با ویژگی های مختلف سلامتی همیشه خوب است، اما اگر برای مبتدیان یا افرادی است که می خواهند با کمترین هزینه بیشترین بهره را ببرند، مچ بند ها انتخاب خوبی هستند.

بسیاری از افراد به نظارت بر یک سری از فعالیت های بدنی خود توجهی نمی کنند، زیرا در واقع دانستن این اطلاعات برای آنها اهمیت خاصی ندارد. اما برخی از این داده ها بسیار مهم هستند و هر کاربری باید آنها را بداند. بنابراین اگر به دنبال محصولی هستید که بتواند قدم های شما را بشمارد، میزان کالری مصرفی را بسنجد، ضربان قلب را اندازه گیری کند و از حالت های مختلف ورزشی پشتیبانی کند، دستبندهای هوشمند بهترین و اقتصادی ترین انتخاب شما خواهند بود. حتی اگر به اطلاعات دقیق تری نیاز دارید، می توانید اپلیکیشن مخصوص این گجت ها را روی گوشی هوشمند خود راه اندازی کنید و از طریق آن به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنید.

آیا ترجیح مچ‌بند به ساعت هوشمند منطقی است؟

در ابتدای بحث به این نکته اشاره کردیم که هم ساعت هوشمند و هم مچ‌بند هوشمند نقاط قوت و ضعف خود را دارند و اصلا این‌طور نیست که این ۵ دلیل، برای کم اهمیت نشان دادن ساعت‌ها باشند. در واقع همان‌طور که گفته شد، این مطلب بیشتر برای آن دسته از کاربرانی مناسب است که اولین بار است قصد دارند استفاده از یک گجت برای پایش فعالیت‌های بدنی را تجربه کنند و در عین حال که کاربرد برایشان مهم است، به قیمت مناسب هم اهمیت می‌دهند.

با در نظر گرفتن این ۵ دلیل، به این نتیجه رسیدیم که اگر جزء این دسته از افراد هستید بهتر است ابتدا کار خود را با مچ‌بندهای هوشمند شروع کنید. چرا که مجبور نیستید هزینه‌ی زیادی برای آن بپردازید و در عین حال می‌توانید بخشی از آنچه که یک ساعت هوشمند برایتان به ارمغان می‌آورد را تجربه کنید. بدین ترتیب اگر از تجربه‌ی کار با آن راضی بودید و احساس کردید به قابلیت‌های بیشتری نیاز دارید، با خیال راحت‌تری به سراغ ساعت‌های هوشمند می‌روید. اگر هم راضی نبودید، چیز خاصی را از دست نمی‌دهید.

به صفحه اصلی تیزرینگ سر بزنید

Rate this post
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *