تیزرینگ
تیزرینگ
چطور یک تلفن دست دوم خوب بخریم؟

چطور یک تلفن دست دوم خوب بخریم؟

چطور یک تلفن دست دوم خوب بخریم؟

یکی از اختراعات بشر در عصر مدرن، علیرغم تغییرات شدید تکنولوژی، تلفن ثابت است که همچنان در بازارها و ویترین ها همواره وجود دارد. اگرچه بیشترین اتفاقات و تحولات در حوزه ارتباطات رخ داده است و توسعه تلفن های همراه هوشمند زندگی شهروندان جهان را به کلی تغییر داده است، اما با همه اینها همچنان داشتن تلفن ثابت در خانه و محل کار ضروری است. در این راهنما سعی داریم کمی در مورد تلفن رومیزی صحبت کنیم و نکات مهم در خرید تلفن دست دوم را بگوییم.

نکات مهم در هنگام خرید تلفن دست دوم

آنچه تاکنون در مورد تلفن‌ها گوشی گفته شد، ممکن است افراد زیادی را به خرید آن ترغیب کند. به همین دلیل لازم است نکاتی را در نظر بگیرید تا در هنگام خرید تلفن‌ دست دوم متضرر نشوید

دو کلاس مختلف تلفن کابلی یا تلفن بیسیم!

تلفن های ثابت مورد استفاده در منازل و محل کار را می توان به دو دسته اصلی تلفن های باسیم و تلفن های بی سیم تقسیم کرد تا سال‌ها تلفن به معنی تلفن کابلی بود که اغلب روی میز قرار می‌گرفت و به تلفن رومیزی هم مشهور بود.

در برخی از نمونه ها سیم های بسیار بلندی برای این تلفن رومیزی طراحی کرده اند تا بتوان از آن در هر جای خانه استفاده کرد و هنگام قدم زدن در اتاق با آن صحبت کرد. اما طولی نکشید که تلفن های بی سیم وارد بازار شدند و دنیای تلفن های خانگی را تغییر دادند. این تلفن ها به سرعت با پیشرفت تکنولوژی تغییرات مهمی ایجاد کردند و چندین ویژگی قابل توجه را به دست آوردند.

مهم‌ترین ویژگی تلفن‌های بی‌سیم که در هنگام خرید باید به آن توجه کرد،

  1. سیستم نویزگیری آن است. چرا که اغلب در خانه‌ها روی همان خط تلفن ثابتی که موجود است، یک اشتراک اینترنت خانگی هم خریداری شده و اتصال اینترنت موجب ایجاد نویز در سیستم می‌شود و کیفیت صدای دستگاه را در زمان مکالمه تحت تاثیر قرار می‌دهد.
  2. تلفن‌های بی‌سیم جدید فرکانس ۱/۹ (یک ممیز۹) دارد که نویز و نوسان‌های ناشی از اینترنت و گوشی‌های همراه را رفع می‌کند و این در حالی است که مدل‌های قدیمی‌تر تلفن‌های بی‌سیم فرکانس۲/۴ (۲ ممیز۴) دارند و همین باعث می‌شود که نیاز به خرید نویزگیر پیدا کنید.
  3. منشی‌تلفنی هم از دیگر ویژگی‌های تلفن های بیسیم است که آن را در میان مردم بسیار محبوب کرده است.
دو کلاس مختلف تلفن کابلی یا تلفن بیسیم!

نکات مهم در زمان خرید تلفن دست دوم

  1. قیمت فعلی مدل  تلفن را بررسی کنید
  2. تلفنی را بخرید که از نظر ظاهری سالم باشد
  3. جعبه‌ و کارتن تلفن‌ها را بخواهید
  4. خرید محصولات معتبر با خدمات پس از فروش
  5. به زمان خریداری تلفن توجه کنید
  6. دکمه های تلفن را امتحان کنید
  7. نحوه پرداخت برای تلفن دست دوم

قیمت روز مدل تلفن بررسی کنید

توجه داشته باشید که در پشت  گوشی‌های تلفن کدی وجود دارد که نشان دهنده مدل است. بر این اساس، می توانید قیمت روز هر گوشی را به صورت آنلاین یا با مراجعه به نمایندگی ها و فروشندگان گوشی دریافت کنید. بر اساس قیمت روز هر مدل گوشی بی سیم می توانید یک گوشی دست دوم را با قیمت مناسب خریداری کنید.

تلفنی را بخرید که از نظر ظاهری سالم باشد

هنگام خرید تلفن دست دوم به ظاهر تلفن و تمیزی آن توجه کنید، چراکه پاک شدن چیزهایی که نشان می‌دهد هر دکمه برای چه کاری است، نشانگر مدت زمان کارکردن یک وسیله است.

همچنین سعی کنید در خرید گوشی دست دوم به ال سی دی یا همان صفحه نمایش دقت کنید تا خط و خش نداشته باشد; زیرا با خط و خش روی صفحه، شماره هایی که تماس گرفته یا گرفته اید خوانده نمی شوند.

جعبه‌ و کارتن تلفن را بخواهید

هنگام خرید تلفن دست دومحتما از فروشنده جعبه تلفن را بگیری. این به شما امکان می دهد از مالکیت آن شخص مطمئن شوید و بتوانید اصالت گوشی را تأیید کنید. در نظر داشته باشید که امروزه بازار پر از مواد چینی است و اگرچه محصول این کشور دارای چندین درجه کیفیت دارد. بی دقتی در زمان خرید می تواند منجر به پرداخت هزینه برای یک محصول بی کیفیت و پشیمانی و ضرر مالی در آینده ای نه چندان دور شود.

جعبه‌ و کارتن تلفن را بخواهید

خرید محصولات معتبر با خدمات پس از فروش

هر تلفن ساخت کشوری است اما شما می‌توانید با خرید کالایی که بهترین کاربری را دارد و برندی که قطعاتش در کشورمان یافت می‌شود، امکان وارد شدن خسارت‌ بیشتر را در خرید تلفن‌های دست دوم کاهش دهید.

ممکن است محصول پس از خریددچار خرابی شود. بنابراین در صورت موجود بودن قطعات این تلفن در بازار از پرداخت هزینه اضافی برای خرید گوشی دیگر خودداری می شود.

به زمان خریداری تلفن توجه کنید

توجه به زمان خرید تلفن دست دوم و زمان باقی مانده تا پایان خدمات پس از فروش از جمله مواردی است که باید به آن توجه کرد. ما با کمبود قطعات تلفن های بی سیم ساخته شده توسط شرکت های مختلف مانند آلکاتل و زیمنس مواجه هستیم و این امر باعث می شود صاحبان آنها نتوانند این تلفن ها را تعمیر کنند. بنابراین وقتی گوشی خراب می شود، مجبورند تلفن دیگری بخرند.

دکمه‌های تلفن را امتحان کنید

با وصل کردن  تلفن دست دوم به پریز،، فراموش نکنید که هنگام خرید با یکی از آشنایان یا اقوام خود تماس بگیرید تا با یک مکالمه کوتاه از قدرت گوشی مطلع شوید. این تست صدای بلندگو و قسمتی که صدای شما را منتقل می کند بررسی می کند و با پرسیدن از فردی که در آن طرف خط قرار دارد متوجه می شوید که صدای شما چقدر واضح است. همچنین لازم است تا دکمه تکرار شماره، بلندگو، نویزگیر و… را هم بررسی کنید تا با خیالی راحت خریدی از هر نظر سودآور داشته باشید.

نحوه پرداخت برای تلفن دست دوم

پیشنهاد می کنیم اگر قصد خرید تلفن دست دوم را دارید با فروشنده در میان بگذارید که بخشی از هزینه توافق شده پس از چند روز استفاده پرداخت شود. هنر شما این است که مذاکره کنید و بپرسید که آیا می توانید بخشی از قیمت یا بقیه قیمت را پس از چند روز تست پرداخت کنید؟

اگر فروشنده در مورد سلامت کالا و آزمایش آن شک و تردید نداشته باشد آنگاه شما یک کپی از کارت شناسایی خود تهیه و پای آن کالا را رسید کنید. این کار به فروشنده نشان می‌دهد که شما در دسترس و قابل اعتماد هستید و می‌توانید از این طریق اعتماد او را جلب کنید. این حسن معاشرت باعث می‌شود که زمان کافی برای تست محصول و کالا را در اختیار شما بگذارد.

امیدوارم با استفاده از این نکات بتوانید یک تلفن دست دوم مناسب برای منزل یا محل کار خود خریداری کنید. به خاطر داشته باشید که انجام ندادن هر یک از این موارد می تواند شما را یک قدم از خرید یک تلفن دست دوم سالم و باکیفیت دور کند.

 

به صفحه اصلی تیزرینگ سر بزنید

Rate this post
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *