۱۰ غذای ساده و سریع که میتوانید با هواپز بپزید
اگر روی این مقاله کلیک کرده و اینجا هستید، احتمالا به تازگی یک هواپز یا همان «ایر فرایر» (Air Fryer) خریدهاید و به دنبال چند غذای ساده و سریع برای راهاندازی آن میگردید. بگذارید این خبر خوب را به شما بدهیم که وجود یک هواپز در آشپزخانهتان پخت غذا را چند برابر سادهتر میکند؛ ضمن اینکه دیگر کم و بیش خبری از روغن و غذای چرب هم نیست و واقعا غذای سالمتری مصرف میکنید.
هواپزها پخت و پز و کارتان در سرخ کردن بسیاری از انواع مختلف غذایی را راحت میکنند. به جای اینکه ساعتی جلوی تابه بایستید و سیبزمینیها را موج به موج از روغن بیرون بکشید، آنها را درون هواپز میریزید و پی کارتان میروید. حتی اگر مثل ما کمی بیحوصله باشید، دیگر سراغ گرداندن غذا (که راستش را بخواهید لازم است) نمیآیید و بیست دقیقه بعد سیبزمینیهای آمادهی خود را تحویل میگیرید و پای خوردن آنها مینشینید.
چه به تازگی یک هواپز خریده و چه در حال تصمیمگیری برای خرید آن باشید، میتوانید نگاهی به این مقاله بیاندازید تا با تعدادی از غذاهای ساده و سریع که میتوان در هواپز آماده کرد آشنا شوید.
ده غذای ساده و سریع، که نیازی به مواد اولیهی پیچیده ندارند و در سختترین حالت فقط باید کمی به آنها ادویه بپاشید و در هواپز قرارشان دهید را برایتان انتخاب کردهایم و در این مقاله به شما ارایه میدهیم. خبری از غذای پیچیده و عجیب و غریب نیست و همه چیز هم بسیار سالم و سریع آماده میشوید.
۱۰. چیپس سیب
آیا باورتان میشود که میتوانید در کمترین زمان چند سیب را برش دهید، در هواپز بریزید و چیپسهای سیب خشک خوشمزه بخورید؟ ما به شما می گوییم برای یک اسنک جذاب تر، مقداری دارچین روی سیب ها بپاشید، اما همان هم لازم نیست. یک یا چند عدد سیب را که دوست دارید بردارید، آنها را به چند ورقه برش دهید و روی آنها کمی دارچین بپاشید. سپس سیب ها را به مدت پانزده دقیقه در سرخ کن با دمای 300 درجه قرار دهید. اگر هر پنج دقیقه آنها را بچرخانید، نتیجه نهایی بسیار بهتر خواهد بود.
۹. لوبیا سبز یا مارچوبه
مارچوبه یا همان اسپارگوس پای ثابت سفرهی آمریکایی هاست چندان در مملکت ما و غذاهای ما یافت نمی شود و با وجود اینکه می توانید آن را بپزید و نتیجه خوبی بگیرید، پیشنهاد می کنیم به جای مارچوبه مقداری لوبیا سبز خرد کنید، نمک فلفل بزنید و بگذارید. درفرایر خود بریزید اگر میخواهید کمی لاکچریتر کار کنید و حوصلهی غذا پختن دارید، مارچوبه یا لوبیا سبز خود را در یک کاسه بریزید، به مقدار کافی روغن زیتون، آب لیمو، سیر ریز خرد کنید، مقداری پنیر رنده شده (هر پنیری که پیدا کردید اضافه کنید) و آن را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را فراموش کنید سپس آن را با هم مخلوط کرده و در سرخ کن با دمای 400 درجه حدود شش تا هفت دقیقه قرار دهید. حتما غذای جذاب بخورید.
۸. کوکو سیبزمینی
کوکو سیبزمینی در هواپز بسیار عالی از آب در میآید و از سالمترین غذاهایی است که میتوانید به سرعت برای خود درست کنید. احتمالا نیازی به شرح دستور آن ندارید و به هر شکلی که دوست دارید کوکو سیبزمینی خود را تهیه کنید، اما بگذارید یه پایه برای کسانی که ممکن است نیاز به دستور داشته باشند ارایه کنیم. سیبزمینی را پوست بکنید و رنده کنید، با توجه به میزان سیبزمینی خود در آن یک یا چند تخم مرغ بشکنید، یک قاشق آرد، نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه را هم به سیبزمینی و تخم مرغ خود اضافه کنید و کوکوی خود را ته ظرف هواپز بچینید. درجهی 400 و حدودا یک ربع زمان برای هر دور سینی پر شدهتان کافی است.
۷. ذرت
پختن ذرت در مایکروویو نیز سریع و آسان است، اما اگر یک بار ذرت را در هواپز خود بپزید، دیگر روش های پخت ذرت را تمام کرده اید. برای پختن ذرت در هواپز، ابتدا آن را با بالاترین درجه حرارت دهید. در همین حین، در حالی که فر شما در حال گرم شدن است، سر و ته ذرت ها را جدا کرده و روی آن ها کمی نمک بپاشید. در صورت تمایل می توانید فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را به ذرت خود اضافه کنید. در نهایت ذرت ها را در هواپز قرار دهید و با دمای 400 درجه به مدت ده دقیقه بپزید و بعد از پنج دقیقه اول آن را برگردانید. در نهایت، کره ذرت را فراموش نکنید.
۶. چیپس سیبزمینی
درست کردن سیب زمینی سرخ شده در هواپز سریعتر و راحت تر از چیپس سیب زمینی است، به همین دلیل است که ما چیپس هایی را در لیست خود در رتبه پایین تری قرار داده ایم که درست کردن آنها زمان بیشتری می برد. در هر صورت چیپسها به دلیل ضخامت کمتر نتیجه متفاوتی به شما خواهند داد. چند سیب زمینی را پوست بگیرید و به ورقه های بسیار نازک برش دهید. سپس سیب زمینی ها را در آب و یخ قرار دهید و بگذارید نیم ساعت در آب و یخ بماند. سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و خشک کنید. یک آبکش نیز کافی است، اما اگر بتوانید آب آن را روی دستمال یا حوله بگیرید، عالی خواهد بود. روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و در سبد هواپز قرار دهید. سیب زمینی ها را در دمای 300 درجه حدود ده دقیقه بپزید و بعد از پنج دقیقه اول یکبار هواپز را هم بزنید تا چیپس ها از هر طرف پخته شوند. سیب زمینی ها را در بیاورید و سس را فراموش نکنید.
۵. میگو سوخاری
یک بسته میگوی آماده و پاک شده و یک هواپز، قرار است غذای بسیار خوبی تحویلتان بدهد. پیش از اینکه سراغ میگوها برویم، ظرفی بیاورید تا مواد سوخاری را آماده کنیم. میزانی که میخواهید آرد، نمک و فلفل و جعفری خرد شده را در ظرفی بریزید و نگه دارید. در یک ظرف دیگر، تخم مرغ، شیر و سس فلفل را هم بزنید. در یک ظرف دیگر که عمق زیادی ندارد، پودر سوخاری یا نان خشک پودر شده بریزید. حالا میگوها را بیرون بکشید. آنها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را در ظرف تخم مرغ بکنید و نهایتا هم در ظرف پودر سوخاری. کمی روی میگوها بزنید تا مواد به آنها بچسبد. نهایتا میگوها را در سینی هواپز خود قرار دهید و در هر طرف برای حدود پنج دقیقه و در درجهی ۴۰۰ آنها را بپزید. میگو سوخاری شما آمادهست.
۴. بال سوخاری
درست کردن بال سوخاری درست و درمان هنری ظریف است که همه نمیتوانند از عهده آن برآیند، اما ما به شما اجازه میدهیم راز سسی که بالها را در آن قرار میدهید، بدانید. فعلا بال ها را کنار بگذارید و بشقاب بیاورید تا بتوانیم مهمترین مرحله را توضیح دهیم. پودر سیر، نمک و فلفل، فلفل قرمز، سس خردل، پودر کاری و کمی جوش شیرین را در این کاسه بریزید. حالا بال ها را در این ظرف قرار دهید و آنها را بریزید تا با مواد مخلوط شوند. بال ها را در ظرفهواپز بچینید و به مدت پانزده دقیقه با دمای 300 درجه بپزید. حالا آنها را برگردانید و دوباره به مدت 20 دقیقه دیگر در فر با دمای 400 درجه قرار دهید تا آب مرغی در آنها باقی نماند و بالها طلایی شوند. بال ها را با سس مورد علاقه خود سرو کنید.
۳. نان سیر
درست کردن نان سیر با هواپز حسابی راحت است و با یک نان باگت و پنیر و ادویه، کارتان راه میافتد. نان باگت را در اندازهای که میخواهید یا بهتر است بگوییم در اندازههایی که در هواپز شما جا میشود اسلایس کنید. حالا موادی که لازم است روی نانها قرار دهیم را در ظرف دیگری آماده میکنیم. کرهی نرم شده، پنیر پارمزان را داخل آن رنده کنید، بیشتر از چیزی که فکر میکنید لازم دارید سیر خرد کنید و در ظرف بریزید و نهایتا جعفری خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. در همین حین که این مواد را روی نان ورقه شدهی خود قرار میدهید، هواپز خود را در درجهی ۴۰۰ گرم کنید. سپس نانها را در سینی هواپز خود بگذارید و برای حدود سه چهار دقیقه آنها را بپزید.
۲. جوجه کباب
درست کردن جوجه کباب در هواپز معمولا راحت تر از سیخ کردن و کباب کردن است. به خصوص که معمولاً تجهیزات این کار را در خانه ندارید. اینکه چگونه جوجههای خود را شب در پیاز میخوابانید به خودتان بستگی دارد، اما این مرحله را فراموش نکنید. البته می توانید یک فیله سینه آماده هم تهیه کنید، روی آن را کمی کره بمالید، سپس نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سریع به آن اضافه کنید و باز هم نتیجه شگفت انگیزی بگیرید. برای تهیه کباب، به یاد داشته باشید که ابتدا هواپز خود را با بالاترین درجه حرارت دهید. سپس جوجه ها را در سینی هواپز قرار دهید و به مدت یک ربع با همان دما بپزید. ببرای جوجه نیاز دارید تا آنها برگردانید و نهایتا هم حتما داخلشان چنگالی بزنید تا مطمئن شوید درست شدهاند.
۱. سیبزمینی سرخ کرده
احتمالاً سریع ترین غذایی که می توانید در هواپز خود درست کنید سیب زمینی سرخ کرده است. سیب زمینی ها را بشویید و برش دهید و در ظرفی نمک بزنید و در هواپز خود بریزید و تمام.اما برای اینکه نتیجه کمی جذاب تر شود همان چیزی که در بالا در مورد چیپس برای برش های سیب زمینی گفتیم را تکرار می کنیم. یعنی سیب زمینی ها را بعد از بریدن نیم ساعت داخل آب و یخ می گذاریم. سپس سیب زمینی ها را خشک می کنیم و در ظرفی می ریزیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم. نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید. قبل از اینکه سیب زمینی ها را در هواپز قرار دهیم، هواپز خود را با بالاترین درجه حرارت می دهیم. سپس سیب زمینی ها را در همان دما به مدت ده تا دوازده دقیقه می پزیم و در این مدت هر چند دقیقه یکبار سیب زمینی ها را هم می زنیم تا از هر طرف پخته شوند. در آخر سیب زمینی ها را با سس به دلخواه سرو کنید.
به صفحه اصلی تیزرینگ سر بزنید