تیزرینگ
تیزرینگ
چرا چین‌خوردگی نمایشگر در گوشی‌های تاشو همچنان وجود دارد؟

چرا چین‌خوردگی نمایشگر در گوشی‌های تاشو همچنان وجود دارد؟

چرا چین‌خوردگی نمایشگر در گوشی‌های تاشو همچنان وجود دارد؟

روز به روز شرکت های بیشتری وارد بازار گوشی های تاشو می شوند و طبیعتا این گوشی ها نسل به نسل بهتر و جذاب تر می شوند. اما با وجود تمام پیشرفت های صورت گرفته در این زمینه، می توانیم چین‌خوردگی را در نمایشگر گوشی های تاشو نیز مشاهده و احساس کنیم. در این میان این سوال پیش می آید که چرا مهمترین شرکت های بازار موبایل هنوز موفق نشده‌اند مشکل چین‌خوردگی نمایشگر را برطرف کنند؟ در ادامه به همین موضوع خواهیم پرداخت.

چین‌خوردگی نمایشگر چیست؟

فارغ از اینکه گوشی تاشو مورد نظر مبتنی بر مکانیزم افقی یا عمودی است، می‌توانید در جایی که نمایشگر تا می‌شود، یک فرورفتگی یا چین خوردگی مشاهده کنید. جدای از دیدن چنین چیزی هنگام استفاده از صفحه نمایش و  و بر روی آن سوایپ می‌کنید، این چین‌خوردگی به‌خوبی احساس می‌شود. این پدیده محصول جانبی محدودیت های مهندسی فعلی است. این مشکل نه تنها باعث ایجاد مشکلات بصری می شود، بلکه می تواند تا حدودی تجربه کاربر را هنگام تماشای فیلم و سریال یا خواندن متن مختل کند.

چین‌خوردگی نمایشگر چقدر مشکلی بزرگی محسوب می‌شود،به کاربر بستگی دارد زیرا برخی از کاربران گوشی های تاشو خیلی سریع به این پدیده عادت می کنند اما برخی دیگر اصلا نمی توانند با آن کنار بیایند. در هر صورت، واقعیت این است که چین‌خوردگی نمایشگر یکی از بزرگترین محدودیت های گوشی های تاشو است که ممکن است تا حدی از محبوب شدن آنها جلوگیری کند.

چین‌خوردگی نمایشگر چیست؟

چرا این مشکل هنوز برطرف نشده است؟

در حال حاضر سازندگان گوشی های هوشمند با طراحی لولاهای جدید در تلاش هستند تا مشکل چین خوردگی نمایشگرهای تاشو را حل کنند اما این چالشی است که هنوز حل نشده است. این محدودیت بیشتر به دلیل مواد مورد استفاده در نمایشگرهای تاشو مانند شیشه های فوق نازک و پلیمرهای ویژه برای افزایش انعطاف پذیری است.

ماده ای که می تواند از چروک شدن جلوگیری کند باید سخت تر و محکم تر باشد که به طور طبیعی هنگام تا شدن می شکند. دستیابی به ماده ای که بتواند کاملاً متعادل باشد تا بتواند در طول زمان تا شود و یکپارچگی خود را حفظ کند، یک چالش مهندسی پیچیده است.

عوامل اقتصادی نیز باید در مورد تحقیق و توسعه نمایشگرهای تاشو در نظر گرفته شوند. محدودیت‌هایی برای افزایش قیمت نهایی وجود دارد، و ویژگی‌های دیگر مانند عمر باتری و بهبود دوربین نیز در افزایش هزینه‌ها موثر هستند.

بهبودهای صورت گرفته در این زمینه

بهبودهای صورت گرفته در این زمینه

اگرچه این مشکل همچنان وجود دارد، اما نباید پیشرفت انجام شده را پنهان کنیم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

لولای مبتنی بر مکانیسم قطره‌ای شکل، یک طراحی خاص محسوب می‌شود که برای تا کردن گوشی از مکانیسم متفاوتی استفاده می‌کند. به عبارت دیگر لولای قطره‌ای از دو قطعه اصلی تشکیل شده است: یک قطعه ثابت و یک قطعه متحرک. قطعه ثابت به قاب تلفن متصل است، در حالی که قطعه متحرک به نمایشگر متصل است. هنگامی که نمایشگر تا می‌شود، به جای شکل معمولی U، به شکل یک قطره آب تا می‌شود و بخشی از صفحه نمایش را فشرده می‌کند تا کاملا صاف شود. این طراحی به کاهش تأثیر و شدت چین‌خوردگی کمک می‌کند، اما می‌تواند طراحی را در سایر زمینه‌ها به خطر اندازد. به عنوان مثال سامسونگ طی بررسی‌های این طراحی متوجه شد که چنین لولایی قابلیت ضدآب بودن گوشی را از بین می‌برد.

جدا از این مکانیسم لولا، شرکت ها می توانند از مواد بهتری در تولید گوشی های تاشو استفاده کنند. به عنوان مثال می توان به گوشی تاشو  آنر مجیک V2 اشاره کرد که از لولای ساخته شده از آلیاژ تیتانیوم استفاده می کند که می تواند شدت چین‌خوردگی را کاهش دهد.

اگرچه این دو مورد به طور کامل منجر به برطرف شدن چین‌خوردگی نمایشگر نشده است، اما نشان می‌دهد شرکت‌ها در حال تلاش گسترده برای حل این مشکل هستند. به طور کلی در دنیای فناوری پیشرفت‌ها یک شبه به دست نمی‌آید و شرکت‌های مختلف بعد از هزینه کردن بودجه‌های هنگفت و صرف زمان طولانی می‌توانند بر محدودیت‌های فنی مختلف غلبه کنند.

چین‌خوردگی نمایشگر به این‌ زودی‌ها از بین نمی‌رود

در نهایت با در نظر گرفتن تمامی عواملی که بر روی ظاهر چین و چروک های صفحه تاثیر می گذارند، باید بگوییم که در چند سال آینده این مشکل به طور کامل از بین نخواهد رفت، اما در بهترین حالت، شدت آن به مراتب کمتر خواهد شد تا جذب شود. توجه کمتر

به صفحه اصلی تیزرینگ سر بزنید

Rate this post
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *