تیزرینگ
تیزرینگ
ایرپادز پرو ۲ در برابر گلکسی بادز ۲ پرو

ایرپادز پرو ۲ در برابر گلکسی بادز ۲ پرو

ایرپادز پرو ۲ در برابر گلکسی بادز ۲ پرو

ایرپاد پرو ۲ و گلکسی بادز ۲ پرو هر دو ایربادهای پرچم‌داری هستند که طبیعتا حرفی برای گفتن دارند. اگرچه این دو هدفون از زبان طراحی کاملا متفاوتی استفاده می کنند، اما از نظر ویژگی های مختلف شبیه به هم هستند. اگر در خرید یکی از این دو هدفون تردید دارید، در این مقاله هر دو را با هم مقایسه می کنیم تا ببینیم کدام مدل ارزش خرید بیشتری دارد.

قیمت

گلکسی بادز 2 پرو با قیمت 230 دلار و ایرپاد پرو 2 با قیمت 250 دلار در بازار جهانی عرضه می شوند. همانطور که مشاهده می کنید در بازارهای جهانی تفاوت قیمت چندانی بین این دو هدفون وجود ندارد اما در بازار ایران هدفون سامسونگ تقریبا با نصف قیمت ایرفون اپل به فروش می رسد. بنابراین خرید هدفون سامسونگ در ایران منطقی تر است و از نظر قیمت نیز هدفون های سامسونگ جذابیت بیشتری نسبت به رقبای خود دارند.

کیفیت صدا

از نظر کیفیت صدا، هر دو هدفون به سادگی فوق العاده هستند. اگرچه صدای افراد در ایرپاد پرو 2 کمتر دیجیتالی است، اما برای کاربران عادی این تفاوت چندان محسوس نیست. هر دو هدفون از ویژگی های مشابهی مانند ردیابی حرکت سر و صدای سه‌بعدی پشتیبانی می کنند. وقتی صحبت از صدای سه بعدی به میان می آید، باید بگوییم که در ایرپاد پرو 2 عملکرد نسبتاً بهتری نسبت به هدفون گلکسی داریم.

کیفیت صدا

با توجه به اینکه نسل دوم هدفون ایرپاد پرو از چیپست قدرتمند H2 استفاده می کند، عملکرد بسیار خوبی در زمینه شفافیت صدای محیط ارائه می دهد. به طور خاص، تمام صداهای بالای 85 دسی بل را حذف می کند و در عین حال به شما امکان می دهد صداهای مهم را در محیط خود بشنوید.

این تراشه عملکرد بسیار خوبی در زمینه کاهش نویز ارائه می دهد. اپل می گوید عملکرد سیستم حذف نویز در این هدفون دو برابر بهتر از نسل قبلی است. اگرچه گلکسی بادز 2 پرو قابلیت حذف نویز خوبی دارد و نسبت به نسل قبل پیشرفت قابل توجهی دارد، اما در نهایت نسبت به رقیب خود در این زمینه حرف کمتری برای گفتن دارد.

در مورد کیفیت مکالمه هم با دو رویکرد متفاوت روبرو هستیم. هدفون سامسونگ بخشی از صدای پس‌زمینه را انتقال می‌دهد ولی در عین حال شفافیت صدای طرف مقابل را هم حفظ می‌کند. از سوی دیگر، ایرپاد پرو 2 هم اگرچه در زمینه‌ی شفافیت صدای کاربر فوق‌العاده عمل می‌کند، اما در این میان بیش از حد روی فرکانس‌های متوسط تمرکز می‌کند.

تشخیص صدای گلکسی بادز 2 پرو بسیار خوب است. به طور خاص، هنگامی که شروع به صحبت می کنید، هدفون به طور خودکار سیستم حذف نویز را غیرفعال می کند و سپس حالت شفافیت صدای محیط را فعال می کند. با iOS 17، اپل ویژگی مشابهی به نام Conversation Awareness را معرفی کرد که پس از شروع صحبت، صدای پخش موسیقی را کاهش می دهد.

با وجود تمام نکات ذکر شده، اگر کاربر حرفه ای هدفون نباشید، هیچ تفاوتی بین این دو هدفون از نظر کیفیت صدا پیدا نمی کنید. اما در نهایت، با وجود تمام مزایایی که هر دو دارند، ایرپاد پرو 2 عملکرد بهتری در این زمینه ارائه می دهد.

عمر باتری

در کنار کیفیت صدا، بدون شک عمر باتری هدفون هم نقش مهمی در تجربه‌ی استفاده از آن‌ها ایفا می‌کند. گلکسی بادز ۲ پرو با هر بار شارژ و در صورت فعال بودن حذف نویز، می‌تواند ۵ ساعت انجام وظیفه کند و اگر حذف نویز را غیرفعال کنید، عمر باتری به ۸ ساعت افزایش پیدا می‌کند. در طرف مقابل، ایرپاد پرو ۲ در صورت فعال بودن حذف نویز، با هر بار شارژ می‌تواند ۶ ساعت موسیقی پخش کند. بنابراین روی هم رفته هدفون اپل از نظر عمر باتری، عملکرد بهتری دارد. کیس هر دو هدفون در کنار شارژ سیمی، از شارژ بی‌سیم هم پشتیبانی می‌کنند و در این زمینه تفاوت مهمی با یکدیگر ندارند.

عمر باتری

طراحی و قابلیت‌ها

ایرپاد پرو 2 و بدنه آن دارای گواهی IP54 هستند. از سوی دیگر، اگرچه گلکسی بادز 2 پرو دارای گواهی IPX7 است و بنابراین در برابر آب بسیار مقاوم است، اما در برابر گرد و غبار مقاوم نیست. اما در هر صورت این مقاومت بالا در برابر نفوذ آب مزیت مهمی برای هدفون سامسونگ است.

از نظر طراحی، این دو هدفون زبان طراحی کاملا متفاوتی دارند. همچنین هدفون اپل فقط در رنگ سفید موجود است اما برای خرید هدفون سامسونگ می توانید یکی از سه رنگ را انتخاب کنید. در عین حال، بدنه مات هدفون سامسونگ اثر انگشت کمتری را به خود جذب می کند. به لطف این بدنه مات و البته تنوع بیشتر رنگ ها، از نظر طراحی، باید گلکسی بادز 2 پرو را برنده بدانیم.

راحتی استفاده

ایرپاد پرو ۲ از طراحی مبتنی بر ساقه بهره می‌برد ولی در بدنه‌ی گلکسی بادز ۲ پرو خبری از ساقه نیست. اگر دوست ندارید بخشی از هدفون از گوش شما بیرون بزند، پس هدفون سامسونگ انتخاب بهتری برای شما خواهد بود. در مورد راحتی استفاده هم این موضوع تا حد زیادی بستگی به فرم گوش شما دارد. اما در کل به نظر می‌رسد در این زمینه هم هدفون سامسونگ حرف بیشتری برای گفتن دارد.

از نظر وزن، هر گوشی هدفون سامسونگ ۵.۵ گرم وزن دارد و هر گوشی هدفون اپل ۵.۳ گرم وزن دارد. بنابراین هر دو هدفون اصلا سنگین نیستند و در طولانی مدت اصلا گوش را اذیت نمی‌کنند. در مورد سری‌های سیلیکونی اضافه که همراه با هدفون عرضه می‌شوند، بعد از خرید هر دو مدل می‌توانید با استفاده از اپ ارائه شده، تست موردنظر را انجام دهید تا بهترین سایز برای سری سیلیکونی را پیدا کنید.

گلکسی بادز ۲ پرو بهتر است یا ایرپاد پرو ۲؟

با توجه به اینکه در بازار ایران، هدفون های سامسونگ در حال حاضر با نصف قیمت رقبا به فروش می رسد، بنابراین خرید این مدل برای اکثر مصرف کنندگان منطقی تر است. اما از طرفی طرفداران محصولات اپل احتمالا ترجیح می دهند ایرپاد پرو 2 را خریداری کنند تا هدفون آنها با گوشی و سایر گجت ها سازگاری بیشتری داشته باشد.

به صفحه اصلی تیزرینگ سر بزنید

Rate this post
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *